5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

BDP il binasına saldırı!

AĞRI BDP İL BİNASININ KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİLER

Ağrı'da dün gece Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Başkanlığı binasının kapısını kırıp içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Belediye İş Merkezi'nde bulunan BDP il binasına gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler girdi. Sabah, olayın fark edilmesi üzerine çağrılan polis ekipleri, binada incelemelerde bulundular.

Konuyla ilgili inceleme ve soruşturma sürerken, İl Başkanı Halil Aksoy, yaptığı açıklamada, olayı fark eder etmez durumu polise bildirdiklerini belirtti. Polis ekiplerinin hırsızlık olayıyla ilgili binada inceleme yaptığını anlatan Aksoy, "Dün akşam arkadaşlarımız partiyi kapattıktan sonra

gitmişler. İş merkezinde kimler kalıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Sabah geldiğimizde kapının kırık olduğunu gördük. Burası herkesin girip çıktığı bir yer olması nedeniyle zaman zaman insanlar lavabolarımızdan da yararlanıyorlar. Onlardan birisi içerde kalmış olabilir. Gördüğümüz kadarıyla bir hırsızlık amacı yok. Çünkü içerde bilgisayarımız ve televizyonumuz var, olanları almamışlar" diye konuştu.

Kapılarının kırıldığını, dolapları ile uğraşıldığını ama evraklarıyla herhangi gibi oynama olmadığını ifade eden Aksoy, "Ortalığı fazla dağıtmamışlar. Ancak içeride bize ait olmayan 2 elektronik aygıt bulunmuştur. Emniyet titizlikle inceledi ve parmak izleri aldı" şeklinde konuştu.

AĞRI BDP İL BİNASININ KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİLER
AĞRI BDP İL BİNASININ KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİLER
AĞRI BDP İL BİNASININ KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 16:07:03
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 17:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 78.168.40.xxx Tarih : 5.02.2011 11:56:30

Hızlarını alamayan kendi gençleri yapmasın...