2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Belediye kar mesaisinde

AĞRI BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ

Ağrı'da 2 gündür aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, belediye ekipleri de kar temizle çalışmasını gece gündüz sürdürüyor.

Ağrı şehir merkezinde akşam saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışı ile birlikte Ağrı Belediyesi ekipleri şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm caddelerde temizlik çalışması başlattı. Erzurum, Vali Konağı ve Cumhuriyet caddeleri kısa sürede temizlenirken, çalışmalar gece saatlerinde de devam etti.

Açıklamalarda bulunan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yoğun kar yağışına rağmen tüm ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştığını belirtti. Kar yağışının durması ile tüm mahalle ve sokakları temizleyeceklerini ifade eden Arslan, belediye olarak kış mevsimi ile ilgili tüm tedbirleri aldıklarını kaydetti. Başkan Arslan, "Halkımızın rahatı için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimiz gece saatlerine kadar çalışarak şehri kar yığınlarından kurtarmaya çalışıyor. Tabi ki aynı anda her yeri temizlememiz mümkün değil, ancak kısa sürede her yere ulaşmaya çalışacağız" dedi.

AĞRI BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ
AĞRI BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ
AĞRI BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 09:59:03
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 12:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?