5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Belediye Kervansaray Otel'e taşınıyor

Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, basın mensuplarına verdiği yemekte 1 yıllık çalışmalarını anlattı.

Hasankeyf Dinlenme Tesisleri’nde verdiği öğle yemeğinde Ağrı’da görev yapan yerel ve ulusal gazete ile ajansların temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, yaptıkları çalışmaları dosyalar halinde basın mensuplarına dağıttı.

Görevde bulunduğu 1 yıllık süre içerisinde önceki belediye başkanı döneminde kalan 1 trilyon 609 milyar lira borç ödendiğini belirten Başkan Aktaş, ayrıca 4 yeni araç aldığını söyledi.

Geçen yıl 105 bin metrekare alana parke taşı döşediklerini hatırlatan Aktaş, belediyenin TEDAŞ, SSK ve diğer kurumlara ise 13 trilyon borcu bulunduğunu ifade etti.

Belediyeye ait arsaları satmayı düşünmediğini de vurgulayan Başkan Aktaş, "Şuan kullandığımız Ağrı Belediye Başkanlığı hizmet binası ihtiyaca cevap vermiyor. Bu konuda değişik bir çalışma içine girerek Kervansaray Otel olarak hizmet veren binamızı geri alıyoruz. Burayı yeniden restore ederek belediye binası haline getireceğiz. Bu sayede belediye binası modern bir hale gelecektir. Yine eski binamızı da SSK’ya vererek borcumuzu kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 16:12:48
Güncelleme :7 Mart 2005 Pazartesi 16:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?