5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Belediye personeli bayramlaştı

Ağrı Belediyesi binasında bir araya gelen belediye çalışanları burada bayramlaştılar.

Sabah saatlerinde Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makam Odası’nda toplanan Belediye Meclis Üyeleri, Birim Amirleri ve Belediye çalışanları Başkan Arslan’ın yaptığı konuşmayı dinlediler.

Belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Arslan “Halkımız bizlerden hak ettiği hizmeti en iyi şekilde almak istiyor. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Tüm personellerimin birim amirlerine, birim amirlerinin ise halka karşı itaatkar olmasını istiyorum. Bu zamana kadar büyük özveri ile çalıştınız bundan sonrada tempomuzu yükselterek çalışmanızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, İbrahim Kösedağ ile birlikte belediye çalışanlarının bayramlarını kutlayan Başkan Hasan Arslan, daha sonra belediye binasından ayrılarak bayram kutlamalarına çıktı.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 17:27:58
Güncelleme :22 Eylül 2009 Salı 09:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Karakule IP: 88.250.220.xxx Tarih : 24.09.2009 14:38:49

Ey Mübarek bayram ! Hosgeldin !.. Ancak,Hak ettik mi bilmiyorum,seni Hak ? Madem geldin;vaziyete söyle bak Bakda söyle: Tutulacak dal mi var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ...Şimdi Arifin bu sözü ile başlayayım dedim..Seçimlerde o kadar olay çıktı.o kadar şavşata çıktı..Şimdide bayram kutlaması.neden gariban ailelere daha yardım edilmiyor.Neden buzdolapları taşınmıyor..Bayram hediyesi olarak canım..)::):)