2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Belediyeden malzeme yardımı

AĞRI BELEDİYESİ'NDEN HAMUR KÜMBETSPOR'A MALZEME YARDIMI

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Hamur Kümbetspor Kulübü'ne malzeme yardımında bulundu.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Hamur Kümbetspor yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Hasan Arslan, Ağrı'da spor alanında yaptıkları çalışmaları anlattı. Göreve gelmeden önce tüm spor kulüplerine söz verdiğini belirten Başkan Arslan, bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ağrı merkez ve ilçelerinde bulunan tüm takımlara malzeme yardımında bulunduklarını ifade eden Başkan Arslan "Sezon içerisinde tüm takımlarımıza malzeme yardımı yaptık. Bunun yanı sıra 17 mahalleye ve

6 okula spor malzemesi yardımı yaptık. Bu yardımlarımız artarak devam edecektir. Nihayetinde bu yardımlar bizim çocuklarımız için yaptığımız bir yatırımdır. İlimizde ne kadar çocuğumuzu spora yönlendirirsek o kadar faydalı bir toplum yaratmış olacağız. Bu gün Hamur ilçemizin takımı olan Hamur Kümbet spora malzeme yardımında bulunduk. Hamur Kümbetspor umuyorum ki yerel liglerde başarılı bir sezon geçirecektir. Kendilerine yeni spor sezonunda başarılar diliyorum. " dedi.

Spora verdiği destekten dolayı Başkan Hasan Arslan'a teşekkür eden Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Erkan Kösedağ, amatör kulüplerin bu yardımlarla rahatladığını söyledi.

Malzemelerin tesliminin ardından Başkan Arslan ve beraberindekiler formaları basın mensuplarına tanıttılar.

AĞRI BELEDİYESİ'NDEN HAMUR KÜMBETSPOR'A MALZEME YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 12:21:02
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 17:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 88.252.82.xxx Tarih : 10.08.2010 14:56:21

Yardımına bir şey demiyoruz. Ama bu Ağrı denen büyük köyde akşamları vatandaş it köpekten evlerine gidemiyor. Lağamlı içme suyu artık bu köyde tek mevcut. Gelecek seçimlerde mahle aralarındaki insandan çok oluşan köpeklerdenmi oy isteyecek artık bu devirde bu kadar büyük köyde bunların olmaması lazım.