4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Berber ve kuaförlerin Bayram telaşı

Ramazan Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde vatandaşları alışveriş, esnafları ise hizmet telaşı sardı.

Müşteri Yoğunluğu Yaşayan Esnafların Başında Gelen Berber ve Kuaförler de İhtiyaca Cevap Verebilmek İçin Gece Geç Saatlere Kadar Mesai Yapmaya Başladı. Taraşı Son Güne Bırakmamaları Konusunda Vatandaşları Uyaran Cumhuriyet caddesinde Kuaför Ahmet , vatandaşımız traş işini son güne bırakmasıyla Yoğunluğa Bağlı Olarak Traş Kalitesinin Düştüğünü Söyledi.


Ramazan bereketiyle birlikte geldi. Bir ay süreyle sahur ve iftarlar yapıldı, oruçlar tutuldu. Ramazan bayramına ise 1 gün kaldı. Ramazanın girmesiyle hareketlilik yaşayan esnaflar, bayramın yaklaşmasıyla birlikte ek mesai yapmaya başladı. Bu esnafların başında şeker, lokum, tatlı ve kıyafet satanlar geliyor. Berber ve kuaförler de bayram hazırlığı yapan müşterilerle dolup taşıyor.

Erken bayram yapan berberlerin müşteri sayısı normal güne göre adeta katlandı. Bazı berberler ise yoğunluktan dolayı randevulu sisteme geçti. Her bayrama 1 hafta kala yoğunluk yaşamaya başladıklarını anlatan Ağrı cumhuriyet caddesinde bulunan Ahmet Erkek Kuaförü sahibi Ahmet Birgül, yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını ifade etti. Birgül, "Müşteri yoğunluğunu atlatabilmek için sahur vaktine kadar açık kaldığımız oluyor." dedi.

Recep Çirik /Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 14:49:22
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 15:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?