5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Birinciler ödüllerini aldı

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından gerçekleştirilen israfın önlenmesi konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından ilköğretim okulu öğrencilerinde israfı önleme bilincinin geliştirilmesi amacıyla "İsrafın Önlenmesi" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığının desteği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genelgesi çerçevesinde Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından Türkiye geneli bütün İlköğretim Okullar’nın katıldığı İsrafı Önleme Konulu Şiir, Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

İsrafı Önleme konulu Resim yarışmasında İlköğretim okulları 1–2 ve 3. sınıflarda Ağrı’nın Patnos İlçesi Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğrencisi Adem Ağaç birinci olurken, 4-5-6-7ve 8. sınıflarda Ağrı Merkez Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu Öğrencisi İbrahim Daşçı, şiir dalında Ramiz Erdem İlköğretim Okulu öğrencilerinden Dilan Oraklı, kompozisyon yarışmasında ise İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinden Gül Karakol birinci oldu. Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere sertifika ve saat ödülleri gönderildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak makamında öğrencileri kabul ederek, bir süre sohbet ettikten sonra dereye giren öğrencilere tebrik ederek ödüllerini verdi.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 11:24:55
Güncelleme :8 Haziran 2009 Pazartesi 11:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?