5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

'Bizim Çocuklarımız' projesi

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Bizim Çocuklarımız' adlı proje start aldı.


Taşlıçay Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı tarafından başlatılan proje kapsamında İlçe Emniyet Amirliği önünden geçen tüm çocuklara çeşitli hediyeler verilerek ikramda bulunuldu.

Bu projenin çocukları bilinçlendirme projesi olduğunu vurgulayan Taşlıçay Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Fethi Sayar, Toplum Destekli Polislik Projesi kapsamında polis-halk ilişkilerini güçlendirmek ve yeni yetişen nesillere emniyet teşkilatını birinci
elden tanıtmak amacıyla çocuklara yönelik çeşitli eğitim ve bilgilendirme çalışmaları düzenleneceklerini söyledi.

Çocukları her türlü konuda bilgilendirmeye çalışacaklarını belirten Sayar "Gençlerimiz ülkemizin dinamikleri ve geleceğin yöneticileridir. Onlar ülkemizin son yıllarda bölgede etkili hatta dünyaya yön veren ülke konumuna geldiğini çok iyi bilmektedirler. Ülkemizin yerinde saymasını isteyen, bölgede ve dünyada etkili olmasını kabullenemeyen iç ve dış mihrakların senaryoları çocuklarımız tarafından da bilinmesi gerekir. Bu proje bilinçlendirme projesidir, bu amaçla başlattık ve geliştirilerek devam ettirilecektir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 12:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dursunali IP: 85.110.114.xxx Tarih : 13.07.2009 19:54:35

Sayın Komiserim Ülkemizin her köşesinde siz ve sizler gibi düşünen bu güzel vatanının güzide evlatları oldukça, geleceğimizde geçmişimizdeki gibi şanlı olur.