5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Cani koca yakalandı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde eşini burnunu ve kulağını keserek karnından şişleyip araziye atan şahıs, jandarmanın operasyonu sonucu yakalandı.


Diyadin ilçesinde 1 ay önce eşi Y.A.'yı burnunu ve kulağını keserek karnından şişleyip araziye attığı iddia edilen B.A., jandarmanın sürdürdüğü geniş çaplı operasyonlar sonucu Taşkesen köyüne bağlı Get mezrasında bir evde yakalandı. Öğle saatlerinde Diyadin Adliyesi'ne getirilen şahsın soğukkanlı olduğu gözlendi. Çevresine selam vererek adliye binasına giren B.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Diyadin Cezaevi'ne gönderildi.


Eşi tarafından geçtiğimiz 16 Mayıs gecesi karnından şişlenip burnu ve kulakları kesilerek Boyalan ve Taşkesen köyleri arasında bir araziye bırakılan Y.A., sabaha karşı yoldan geçen bir minibüs sürücüsü tarafından fark edilerek Diyadin Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, daha sonra Ağrı Devlet Hastanesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Sağlık durumu iyiye giden kadının halen devlet koruması altında tutulduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 18:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halim IP: 95.70.227.xxx Tarih : 19.06.2009 00:22:00

 Tipinde hayır yok.zalim ve aşağılık insan.yaptıklarının karşılığını çekeceksin.ağır ceza verilmeli bu zalime...öbür taraftada hesabın ağır olacak...