2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Cengiz Alpaslan güven tazeledi

AĞRI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI ALPASLAN GÜVEN TAZELEDİ

Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na Cengiz Alpaslan yeniden seçildi.

Özel bir kafeteryada yapılan seçimler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divanın seçilmesi ve faaliyet raporunun okunmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Seçime tek liste halinde giren Cengiz Alpaslan, 528 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Delegelere teşekkür eden Alpaslan, 24 yıldır Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak, “Yıllardır sizlerin takdiriyle bu görevi yapıyorum. Bu süre içinde sürekli olarak şoför kardeşlerimizin sorunlarıyla yakından ilgilendik. Korsan taksilerle gerekli mücadelemizi yaptık. Gerekli mercilere bildirerek bunu önüne geçtik ve mücadele etmeye de devam ediyoruz. Dolmuş piyasasını düzene koyduk. Yeni görevimizde de odamıza yeni bir bina kazandırmak istiyoruz. Ağrı'da sıkıntı haline gelen kurtarıcı sorununa çözüm olması için bir adet kurtarıcı aracı alacağız” diye konuştu.

AĞRI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI ALPASLAN GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:31:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 20:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal kaya IP: 88.247.243.xxx Tarih : 20.01.2010 10:17:19

sevgili arkadaşım cengiz alpaslan seni tebrik eder ,yeni görevin hayırlı uğurlu olsun inşallah  ağrıya iyi hizmet vereceğinden eminim.yeni çalışmalarında başarılar dilerim