7
Mayıs
2024
Salı
AĞRI

Çimenli içme suyuna kavuştu

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde, KÖYDES projesi kapsamında yapılan ve 200 bin YTL'ye mal olan Çimenli Köyü içme suyu şebekesi hizmete girdi. 

Şebeke açılışı nedeniyle köye giden ve kurban kesilerek karşılanan Kaymakam Nevzat Şengök, ilçede bir köyün daha içme suyu şebekesine kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Şengök, ''Köy gezilerimizi aralıksız sürdürüyoruz. KÖYDES sayesinde köy yolları stabilize yaptırılıp, köylerimiz içme suyuna kavuşuyor. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan sürekli sorunları hakkında bilgiler alıyoruz. Devlet olarak vatandaşımıza hizmetin en güzelini sunabilmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu arada, 2007 yılında köylerimizin yol ve su sorunlarının büyük bir kısmını bitirmiş olacağız'' dedi. 

Daha sonra Çimenli Köyü Muhtarı İhsan Taş'tan sorunlar hakkında bilgiler alan Şengök, evleri tek tek gezerek suyun musluklardan akıp akmadığını kontrol etti. Köy Muhtarı Taş ise, daha önce kuyu sularıyla içme suyu ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, "20 haneli ve 150 nüfuslu köyümüz artık temiz içme suyuna devletimiz sayesinde kavuşmuştur. Emeği geçenlere köy halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Kaymakam Şengök, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Özçelik, Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi ve il genel meclis üyeleriyle birlikte onuruna verilen öğlen yemeğine de katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2006 Cuma 15:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?