5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Çocukların duası Valiyi şaşırttı

Ağrı Valisi Mehmet Çetin kendisini ziyaret eden anaokulu öğrencilerinin okuduğu duaya oldukça şaşırdı. Ellerini açarak duaya eşlik eden Vali Çetin tüm öğrencileri tebrik etti.


Makamında Ağrı İbrahim Çeçen İlköğretim Okulu ana sınıf öğrencilerini kabul eden Vali Mehmet Çetin, çocuklarla uzun süre sohbet ederek keyifli anlar yaşadı. Ziyaret sonunda çocuklara meyve suyu ve pasta ikram eden Vali Çetin, çocukların ikram edilenleri yemeden önce okudukları dua ile şok oldu.

Bir ağızdan öğrendikleri vatan-millet duasını okuyan çocuklara Vali Çetin'de eşlik etmeye çalıştı. Çocuklara ve öğretmenlerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Çetin "Anaokulu eğitimine gereken önemi verdiğimizde geleceğe daha iyi bir adım atmış olacağız. Okul öncesi eğitim çocuklarımızın sosyal ve duygusal gelişimini destekleyerek, yetişkinlik döneminde de daha üretici ve verimli olmalarını ve sahip oldukları potansiyeli tam olarak kullanmalarını sağlar. Çocukların gelişim özellikleri, bireysel farklılıkları ve yetenekleri göz önüne alan, sağlıklı bir biçimde fiziksel, duygusal, dil, sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini sağlayan, çocukların kendilerine güven duymalarının sağlandığı, ebeveyn ve eğitimcilerin etkin olduğu kaliteli bir okul öncesi eğitim programına katılan çocukların diğer çocuklara kıyasla gelecekte okul başarıları daha yüksektir. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.
Vali Çetin uzun süre nasihat ettiği öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 20:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BARIŞ KAYA IP: 78.177.72.xxx Tarih : 22.05.2009 10:50:52

SAYIN VALİ GÖREVE GELDİĞİNİZDEN BERİ İTİNA İLE TAKİP EDİYORUM ACABA GERİLERİN GERİSİNE İTİLEN KAKILAN SERHAT ŞEHRİ AĞRIYA NELER YAPACAKSINIZ.ÇOK ÜMİTLİYDİM AMA MAALESEF.ELLE TUTULUR BİRŞEYELER YOK.YOK YOK SAYIN VALİ.VAR DİYORSANZ HODRİ MEYDAN.SAYI SAYMASINI BİLENLER PARMAKLARLA SAYMAYA BAŞLASIN.HİZMET BİR HİZMET İKİ.DE NE HİZMETİ.NE DİYECEĞİZ.OLMAYANIN YERİNE NE KOYALM.SAYIN YUSUF YAVAŞCAN DÖNEMİNDE YAPILAN OKUL DERSLİK SAYISI,ESKİ VALİ YUSUF BEYİN KÖYLERE GÖTÜRDÜĞÜ İÇME SUYU VE DAHA NİCE HİZMETLER.KEŞKE SİZDE BİZE EN AZ SAYACAĞIMIZ BİRKAÇ HİZMET BIRAKSAYDINIZ BİR GÜN SİZİ RAHMETLE YADEDEYDİK.SAYIN ESKİ VALİ HALİL İBRAHİM BEY GİBİ SAYIN YUSUF YAVAŞCAN GİBİ SİZDE BİZ AĞRILILARIN GÖZÜNDE EFSANE VALİ OLARAK YER ALAYDINIZ.AMA MALESEF YOK.MAKAM SİZE SİZ MAKAMA BOŞ BOŞ BAKIN BAKIN BAKALIM MAKAM SEVDASI KİMİ ABAD ETMİŞ BİRDE SİZ ŞANSINIZI DENEYİN SAYIN ESKİ GENEL SEKRETER ŞİMDİKİ VALİ YARIN ADI BİLE HATIRLANMAYACAK MEÇHUL İNSAN.BU SÖZLERİM ANLAYANA.BU SÖZLERİM GÖRENE.SADECE GÖRENE  PEKİ YA KÖRENE.