5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Çok güzel hareketler bunlar!

Ağrı'nın Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, kazandıkları banka promosyonu karşılığı kurumlarına 3 araç hibe ettiler.


Yapılan yeni anlaşma ile maaşlarını almak için her bir polis memuruna 620 lira promosyon sağlayan bankadan para almayan çalışanlar, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek kuruma 62 bin lira değerinde 3 araç bağışlamaya karar verdi. Alınan araçların İlçe Emniyet Müdürlüğü filosuna katılımı ile ile ilgili kurum bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ali Sami Akçay, meslektaşlarını gösterdikleri anlamlı fedakarlıktan ötürü kutladığını belirtti.

Akça, Patnos'ta yeni hizmete giren Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (Mobese) Sistemi'nin açılışını yapmak ve personellerine birer teşekkür belgesi vermek için toplandıkları kaydetti.


Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru ise, meslektaşlarının hakkettikleri bir yardımdan fedakarlık yaparak kuruma 3 araç bağışlamalarını çok anlamlı bulduğunu vurguladı. Polis teşkilatının 24 saat görev başında olduğunu söyleyen Kuru, önümüzdeki dönemde genel asayiş hizmetleri, okulların güvenliği ve toplum destekli polislik çalışmalarının ön planda olacağını belirtti. Bu hizmetleri yerine getirirken her türlü teknolojiden, ilim ve fenden de yararlanacaklarını kaydeden Naci Kuru, Mobese Sistemi'nin hizmete açılmasında katkısı olan İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun adına Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hikmetullah Yiğit ile Halk Bankası Patnos Şubesi Müdürü Aslan Ali Erim'e plaket takdim etti. Kuru ayrıca araç hibe eden personele de teşekkür belgesi verdi.


Daha sonra Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (Mobese) Sistemi'nin açılışı yapılırken, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sami Akçay, davetlilere sistemle ilgili bilgiler verdi. Şehrin farklı yerlerine 10 mobese kamerası kurulduğunu söyleyen Akçay, sistemin Patnos halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kurbanlık olarak alınan 3 koyun kesildi, yeni alınan araçlarla polisler şehir turu attı.


İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, Patnos'ta asayiş olaylarında ciddi bir azalma olduğunu söyledu. Huzurlu bir ilçe olan Patnos'un gelişmeye müsait bir yer olduğunu ifade eden Kuru, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 10 yeni personel takviyesinde bulunacaklarını da açıkladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 20:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?