2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Devlet hastanesi inşaatı sürüyor

PATNOS YENİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA SÜRÜYOR

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yapımı devam eden 150 yataklı Patnos Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan AK Parti Patnos teşkilatı müteahhit firmadan bilgiler aldılar.

Geçtiğimiz yıl ihale edilen ve inşaatı 250 işçi tarafından hızla devam eden Patnos Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Patnos İlçe Başkanı Fatih Işık, AK Parti Patnos Gençlik Kolları Başkanı Faruk Yavuz ve beraberindekiler yetkili firma yetkililerinden bilgiler alarak inşaatı gezdiler.

Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Patnos halkının daha kaliteli sağlık hizmeti alacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, hastanenin kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağını söyledi. Hastane binasının Patnos'ta büyük bir boşluğu dolduracağını ifade eden Işık "AK Partinin sağlık alanında Ağrı'ya devrim niteliğinde sağlık hizmetleri oldu ve Patnos ilçemizde bu hizmetlerden nasibini en iyi şekilde aldı. 150 yataklı Patnos Devlet Hastanesi bunlardan birisidir. Yeni hastanemiz mevcut hastanenin beş katı büyüklüğündedir. Hastanemiz modern çağın teknikleriyle donatılacaktır. Hastane inşaatının 2010 yılının ekim ayında bitirilmesini bekliyoruz" dedi.

Ak Parti Patnos Gençlik Kolları Başkanı Faruk Yavuz ise hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Patnos'a sağlık hizmetlerine ayrı bir kalite geleceğini vurguladı. Hastanenin modern bir dizayn ile Patnos ve çevre ilçelerden gelen hastalara hizmet vereceğini dile getiren Yavuz "Yeni hastanemizin sağlık alanında daha etkin, hızlı ve yararlı sonuçlar vereceği kaçınılmazdır. 'Her şey Türkiye ve Her şey Ağrı İçin' diyerek çıktığımız bu yolda inşallah ileriki günlerde çok daha verimli, başarılı ve anlamlı hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

PATNOS YENİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 11:45:05
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 13:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SULU HASTANE IP: 88.224.188.xxx Tarih : 9.06.2010 07:58:19

zemin katına baktınız mı hiç herkes bodruma girmek için dalgıç kıyafeti giymek gerekiyor diyorlar 24 saat su motorları su çekiyor bu denilenlerin yalan olduğunu ispatlamak için esnaf başkanı ve bir kaç sivil toplum kuruluş ile birlikte oraya gitmeye ne dersiniz üstelik su çıktığı yalanmı yoksa gerçekmi ortaya çıkar VARMI CESARETİNİZ BAŞKAN BEYYY