5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Din görevlileri piknikte buluştu

Ağrı'nın Hamur İlçe Müftülüğü, din görevlileri aralarında dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla bir piknik düzenledi.


Vali Recep Yazıcıoğlu mesire alanında hazırlanan pikniğe ilçe merkezi ile camilerde görevli olan din görevlileri eşleri ve çocukları ile birlikte katıldılar. Aileleri ile birlikte hazırlanan yemekleri yiyen ve sohbet eden din görevlileri güzel bir gün geçirdiler.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, toplum düzeninin birlik ve beraberlikle sağlandığını, İslam dininin emrinin Müslümanlar arasında birliği sağlamağa yönelik olduğunu söyledi. Özer "Sevgili Peygamberimiz Muhammed Aleyhisselam, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın toplum hayatı bakımından ne kadar önem ifade ederek birliğin temin edilememesi halinde sosyal bünyede nasıl huzursuzluklar çıkacağını, toplumu bir insan vücuduna benzeterek anlatmıştır. Allah'ın ve O'nun Peygamberinin emirleri çerçevesinde birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini ifade eden Müftü Özler, bu düşünce ve duygular içerisinde piknikte buluşmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.
 

Pikniğe eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılan din görevlileri ise, köyde sürekli kalmanın vermiş olduğu psikolojik yorgunluğu böyle bir ortamda üzerlerinden attıklarını belirterek etkinliği tertipleyen Hamur Müftüsü Dr. İbrahim Özler ve diğer müftülük personeline teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
socrat IP: 78.186.201.xxx Tarih : 20.06.2009 15:15:14

din görevlilerinin sofrasındakilere bakın...FANTA :)))))) yada aslında :(((( olması gerek.