4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Diş ünitesi açılışı yapıldı

Ağrı’da polis lojmanı altında hani baba bulvarı üzerinde bulunan emniyet mensuplarına hizmet veren poliklinikte bulunan diş ünitesi açılış töreniyle İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi.

Törene Vali Mehmet Çetin, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Ali Bilgili, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan ve çok sayıda davetli katıldı. Daha önce emniyete ait olmasına rağmen yeterli donanım olmadığı için hizmet veremeyen diş ünitesi İl Sağlık Müdürlüğüne devredilmesi ile hem halka hem de emniyet güçlerine hizmet verecektir.

Vali Mehmet Çetin yaptığı açıklamada “ İlimizde ağız ve diş ünitesi sayı olarak hastanelerimizde yetersiz durumda. Emniyete ait atıl durumda olan bu ünitenin sağlık müdürlüğüne devredilmesi ile birlikte halkada hizmet verecek olması bizim için sevindirici olmuştur” dedi.

Sağlık Müdürü Bilgili yaptığı açıklamada “ emniyetin bu alanı içinde eksikliğini hissettiğimiz bu üniteyi bize devrettikleri için emniyet müdürlüğüne teşekkür ederim. Kurumlar arası bu denli işbirliklerine önem vermeliyiz ” dedi.

Kurdele kesiminin ardından her iki taraf devir teslim sözleşmesine imza attı. Vali Çetin yaptığı açıklamada tekel binasının yerine yapılması düşünülen hastane için gerekli izinlerin alındığını ve bahar aylarında yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Emniyete ait poliklinikte bulunan diş ünitesi yapılan açılışla İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 19:23:17
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 14:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?