5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Diyadin'de 23 Nisan etkinlikleri

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir eğlence programı düzenledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen eğlence programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yaşar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Yaşar, Cumhuriyet İlköğretim Okulu müdürü Sait Vural, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen program öncesi bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yaşar, moral ve motivasyon açısından tüm okullarda böyle etkinliklerin yapılmasının faydalı olacağını söyledi. Velilerin kutlamalara katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Yaşar "Okullarımızda böyle etkinliklerin olması mutluluk vericidir. Velilerin törene katılmış olmaları bizleri sevindirdi. Böyle bir programı düzenleyen başta okul müdürümüz Sait Vural olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Halk oyunları gösterileri ile başlayan program 23 Nisan konulu şiirlerin okunması, öğrencilerin kaşıkta yumurta yarışı ile sona erdi. Program sonunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?