4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Diyadin'de Polis Haftası kutlandı

Ağrı'nın Diyadin İlçe Emniyet Amirliği tarafından öğrencilere çeşitli giyecek malzemesi dağıtıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü Diyadin'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakılma töreninin ardından Merkez Camii'nde şehitler için mevlit okutuldu. Mevlidin ardından Kaymakam Ali Arıkan, Emniyet Amiri Serdar Kurtoğlu, Komiser Yunus Pürsal ile polis memurları 14 Nisan İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Burada Emniyet Amirliği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere çeşitli giyim malzemeleri dağıtıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, kendilerinden derslerine iyi çalışıp okullarını pekiyi derece ile bitirme sözü aldı. Yapılan yardımın anlamlı olduğunu belirten Arıkan "Bu tür yardımlar maddi durumu düşük öğrencilerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermek açısından anlamlıdır. Yardımda emeği geçen emniyet amirimize ve tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Polis haftası kutlamaları çerçevesinde bu çalışmaları yaptıklarını belirten Emniyet Amiri Serdar Kurtoğlu ise ''Böyle mutlu bir günümüzde öğrencilerimizi sevindirelim dedik. Yaklaşık 60 öğrenciye bot, çanta, parke ve çorap verdik. Öğrencilerimizi sevindirdiysek ne mutlu bize. Bundan sonrada bu güzel çalışmalar ve yardımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 21:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?