5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Diyadin'de ses yarışması

Ağrı'nın Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arası ses yarışması düzenlendi.


Diyadin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) salonunda düzenlenen yarışmaya İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yaşar, bazı kamu kurum amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Okullarının müzik öğretmenleri ile beraber ses yarışmasına hazırlanan öğrenciler yarışmada başarılı olabilmek için kıyasıya yarıştı. Müzik öğretmenlerinden oluşan 5 kişilik jüri üyelerinin öğrencilere not verdiği yarışmanın sonunda "Yürüyorum Dikenlerin Üstünde" türküsü ile Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinden Cengiz Sarı birinci oldu. "Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem" türküsü ile Şehit İlhan Demir İlköğretim Okulu öğrencisi Abdullah Kaya ikinci olurken, Mehmet Melik Özmen Kız YİBO Okulu öğrencilerinden Fatma Akşit ile Nazım Çaylak'ın beraber söyledikleri "Turnalar" türküsüyle üçüncü oldular.


Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitle hediyeler verilirken, İlçe Kaymakamı Ali Arıkan yarışmaya giren öğrencileri tek tek kutlayarak programı düzenleyen öğretmenlere teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 13:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?