2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Doğubayazıtspor'dan Arslan'a plaket

DOĞUBAYAZITSPOR'DAN BAŞKAN ARSLAN'A PLAKET

Doğubayazıtspor Kulübü Başkanı ve yöneticileri Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ederek kulüplerine verdikleri destekten dolayı plaket verdiler.

Doğubayazıtspor Kulübü yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Arslan, bu sezon BAL Ligi'nde mücadele edecek kulübün sorunlarını dinledi. Bölgesel Amatör Lig'de Ağrı'yı temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Rıza Sorak, birçok sorunla mücadele ettiklerini ifade etti. Maddi konularda destek aradıklarını vurgulayan Başkan Sorak "Bölgesel ligde Ağrı'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ekibimize biraz destek verilmesi halinde bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Başkanımız kulübümüze ve tüm amatör kulüplere sürekli destek oluyor. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a desteklerinden dolayı minnettarız" dedi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar sürekli amatör spor kulüplerinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu desteğin devam edeceğini söyledi. Doğubayazıtspor'un bölgesel ligde Ağrı'yı en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren Başkan Arslan "İlimizin takımı olan Doğubayazıtspor'u en iyi şekilde destekleyeceğiz. Sporcu kökenli bir başkan olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Hasan Arslan'a plaket veren Doğubayazıtspor Kulübü Başkanı Rıza Sorak, Kulüp Yöneticileri Selahattin Kaçuru ve Şeref Yardımcı, başarı sözü vererek makamdan ayrıldılar.

DOĞUBAYAZITSPOR'DAN BAŞKAN ARSLAN'A PLAKET
DOĞUBAYAZITSPOR'DAN BAŞKAN ARSLAN'A PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 12:06:01
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 16:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?