2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Doğuş'tan Başkan Arslan'a ziyaret

SANATÇI DOĞUŞ BAŞKAN ARSLAN'I ZİYARET ETTİ

Ünlü sanatçı Doğuş, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret ederek Ağrı'da çektiği klibe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sabah saatlerinde Ağrı Belediyesi'ne gelen Doğuş ve ekibi, makam odasında bir süre Başkan Arslan ile görüştükten sonra kahvaltıya geçtiler. Ağrı'da kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını ifade eden Doğuş, Ağrı Belediyesi Başkanı Hasan Arslan'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Ağrı'ya her zaman gelmeye hazır olduğunu belirten Doğuş "Ağrı'yı çok sevdim. Umduğumdan daha güzel bir şehir ve insanları çok cana yakın. Burada klip çektiğim için çok mutlu oldum" dedi.

Ağrı'da sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini sanata ve sanatçıya her zaman ayrı bir değer verdiklerini dile getiren Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Doğuş'un Ağrı'da klip çekmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Ağrı'nın tanıtımı açısından bu tür çekimlerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Arslan "Doğuş gibi bir sanatçıyı ilimizde ağırladığımız için oldukça mutluyuz. Bunun diğer sanatçılara da örnek olmasını diliyor, tüm sanatçılarımızı Ağrı'ya bekliyoruz" dedi.

Kahvaltı sonrası Doğuş ve ekibi İstanbul'a gitmek üzere Ağrı'dan ayrıldılar.

SANATÇI DOĞUŞ BAŞKAN ARSLAN'I ZİYARET ETTİ
SANATÇI DOĞUŞ BAŞKAN ARSLAN'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 17:02:04
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?