2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

DSİ 105 iş makinesiyle çalışıyor

DSİ 105 İŞ MAKİNESİ İLE AĞRI'DA ÇALIŞIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, yaşanan sel felaketinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile DSİ ekiplerinin Ağrı için adeta seferber olduklarını açıkladı.

İHA Muhabirine açıklamalarda bulunan Cemal Kaya, Ağrı'da geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinin ardından yaraların sarılması için büyük mücadele verdiklerini söyledi. DSİ ekiplerinin 105 araçla Ağrı için çalıştıklarını vurgulayan Kaya "Diğer illerden çekilerek Ağrı'ya getirilen 105 iş makinesi gece gündüz demeden Ağrı'da çalışmaya devam ediyor. Yapılacak olan çalışmaların ardından Ağrı sel sularından en az seviyede etkilenecektir" dedi.

EV VE AHIR YAPILACAK;

Yaşanan sel felaketinin ardından hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını, TOKİ tarafından Ağrı'da selden etkilenen vatandaşlara 6 binin üzerinde konut, 6 binin üzerinde ahır yapılacağını ifade eden Kaya, bu şekilde Ağrı'nın şantiyeye döneceğini belirtti. Ağrılı işçilerin bu yıl dışarıya gitmeyeceğine vurgu yapan Kaya "Bu inşaatlar yapılırken tabii ki Ağrılı vatandaşımız yararlanacaktır. En kısa sürede bu inşaatlara başlanarak tamamlanacaktır. Hükümetimiz sel sonrası ilimize gerekli özeni ve yardımı vermiştir. Amacımız Ağrı halkımıza hak ettiği hizmeti kısa sürede vermektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:03:02
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?