4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ebru Yaşar sevgisi izdihama yol açtı

Akşam saatlerinde Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilen konserde ilk olarak Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihat Doğan sahne alırken, Ağrılılar yaklaşık 3 saat boyunca Doğan ile birlikte coştular.

Konsere geç gelen ve vakit kaybetmeden sahne alan Ebru Yaşar’ı az sayıda kişi dinlerken, Yaşar’ın, halkı stad içerisinde halay çekmeye davet etmesi ile stad alanı şenlik yerine döndü. Kendi memleketinde konser verdiği için çok heyecanlı olduğunu, Ağrılı olmaktan gurur duyduğunu belirten Ebru Yaşar, konuşmasının ardından söylediği Kürtçe parça ile dinleyenlerden yoğun alkış aldı.

Stad alanında halay çeken hayranlarını 1 saat boyunca coşturan Ebru Yaşar’ın sahneden inişi sırasında ise tam anlamıyla arbede yaşandı. Emniyet mensuplarının müdahale etmediği ve özel güvenlik ekibi ile stad içerisinden kulise götürülmeye çalışılan Ebru Yaşar, vokalisti ve menajeri uzun süre halkın arasından çıkamadılar.

Yaşanan arbede sonucunda kendini kulise zor atan Ebru Yaşar ve beraberindekiler sinir krizleri geçirirlerken, Ebru Yaşar’ın menajeri ve vokalisti çantalarının düştüğünü ve ayakkabılarının kalabalıkta ayaklarından çıktığını söylediler. Kuliste uzun süre kendilerine gelemeyen Ebru Yaşar ve beraberindekiler, ilk olarak basın mensupları ile ardından da kendilerini koruyan özel güvenlik ekibi ile tartıştılar. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen Ebru Yaşar, güvenlik ekiplerini de odadan çıkmaları konusunda uyarınca sert tartışmalar yaşandı. Yaşar’ın vokalisti, yaşanan tartışmalar sonunda gözyaşlarını tutamazken, Ebru Yaşar, konserinin ardından geceyi geçirmek için oteline gitti.

iha-ağrı
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 12:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ergün kıyak IP: 85.98.93.xxx Tarih : 10.01.2009 11:57:50

ebru yaşarı severim agrı içinde böyle sine bi heycan olucağından emindim canım memleketim