5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Eğitim Bir-Sen yılın öğretmenini seçti

EĞİTİM BİR-SEN PATNOS'TA HANİFİ DADAŞ'I YILIN ÖĞRETMENİ SEÇTİ

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Şubesi tarafından 'Yılın Öğretmeni' olarak Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hanfi Dadaş seçildi.

Eğitim Bir-Sen Patnos Şubesi Başkanı Nuri Ceyhan ve üyeler sendika bürosunda bir araya gelerek, yılın öğretmeni seçtikleri Hanifi Dadaş'a plaket verdi. 'Yılın Öğretmeni' ödülünü Dadaş'a takdim eden Şube Başkanı Nuri Ceyhan, yıllardır öğretmenlik ve yöneticilik yapan Hanifi Dadaş'ın Patnos'ta birçok öğrenci yetiştirdiğini ve eğitim camiası adına birçok faydalı işler yaptığını belirterek, yılın öğretmeni ödülünü de kendisine layık gördüklerini ifade etti. Ceyhan,''Sendikamız bugün de eğitim emekçilerini unutmadı. Öğretmenlerimizin yılın bir gününde hatırlanması bize üzüntü veriyor. Biz sendika olarak öğretmenlerimize hak ettiği değerin verilmesini talep ediyoruz'' diye konuştu.

Yılın öğretmeni seçilen Hanifi Dadaş ise Eğitim Bir-Sen üyesi olmadığı halde böyle bir ödüle layık görüldüğü için sendika yöneticilerine teşekkür etti. Dadaş, böyle bir ödülü bağlı bulunduğu Milli Eğitim Müdürlüğü camiasından almak istediğini belirterek, "Ödül, sorumluluk bilincimi daha da arttıracaktır''şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 17:39:01
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 09:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?