2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Elektrik kesintileri esnafı vurdu

AĞRI'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Ağrı'da artan elektrik kesintileri özellikle esnafları zor durumda bırakıyor. Hafta sonunda yaşanan kesintiler nedeniyle birçok esnaf jeneratör kullandı.

Ağrı'da havaların ısınması ile çatılardan düşen kar ve buzlardan kaynaklandığı belirtilen elektrik kesintileri nedeni ile Ağrılı esnaflar zor günler geçiriyor.

Bu duruma tepki gösteren Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, yaşanan sıkıntının sürekli tekrar ettiğini vurguladı. Bu konu ile ilgili geçtiğimiz aylarda TEDAŞ yetkilileri ile görüştüğünü dile getiren Erat, "Kesintiler nedeni ile esnafımızın yaşadığı sıkıntıyı yetkililere bildirmiş ve bir daha kesinti olmayacağı sözünü almıştık. Ancak kesintiler artarak devam etmektedir. Umarım TEDAŞ yetkilileri bu durumu bir an önce çözerler. Zor günler geçiren esnafımız bu kesintilerle iyice mağdur olmuştur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 10:59:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 11:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DOĞUU IP: 78.187.45.xxx Tarih : 5.02.2010 19:15:41

siz şimdi ağrıda elektrik kesintilerine kesintimi diyorsunuz gelin Patnos da kesinti görün her 2 esnafdan birinde jeneratör var Allah dan sizin vekilleriniz varda kesintiler kısa oluyorr Patnos un kimi varrr demiii