5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Emniyet Müdürü Kuru'dan ziyaretler

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'ı ayrı ayrı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

İlk olarak Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Naci Kuru, Ağrı'nın sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Yapacakları projeler hakkında bilgiler veren Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, görevde bulunacakları süre içerisinde Ağrı'nın yeni bir görünüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yapmak istedikleri projelerin hazır olduğunu en kısa süre içerisinde birçok projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Arslan "Ağrı'da tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışarak ilimizin sorunlarını çözmeye gayret göstereceğiz. Ağrı'nın huzurlu bir kent olması hepimizin ortak çalışmaları ile olacaktır" dedi. Başkan Arslan'la bir süre sohbet eden Naci Kuru daha sonra belediye binasından ayrıldı.

Daha sonra Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'ı makamında ziyaret eden Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, burada Ağrı ekonomisi ile ilgili bilgiler aldı. Ağrı'da gördüğü eksiklikleri Başkan Erat'a anlatan Naci Kuru "Ağrı'nın gelişmesi noktasında sivil toplum örgütlerimize büyük görevler düşüyor. Herkes kendi görevini yerine getirirse Ağrı daha kısa sürede gelişir" dedi. Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru'ya yapacakları projeler hakkında bilgiler veren ATSO Başkanı Erat "İlimizin sıkıntılarını yakından biliyoruz ve bu konuda birçok görüşme yaptık. Esnafımızın sıkıntılarının çözülmesi ve ilimizin kalkınması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 14:15:58
Güncelleme :17 Nisan 2009 Cuma 14:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?