5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Emniyet Müdürü'den AGC'ye ziyaret

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret ederek, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Cemiyet binası girişinde, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan ve basın mensupları tarafından karşılanan Kuru, Ağrı'da basın mensupları ile koordineli çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Polis teşkilatı ile basın mensuplarının müşterek ortamlarda çalıştığını belirten Kuru "Toplum adına yaptığınız kamu görevinin zorluklarına, sıkıntılarına karşı yürüttüğünüz çalışmalarda şahsım ve teşkilatım adına sizlere kolaylıklar ve başarılar dilerim. Basın mensupları ile emniyet teşkilatı her zaman koordine içerisinde güzel çalışmalar yapmışlardır. Umut ediyorum ki bu çalışmalar benim dönemimde de bu şekilde devam eder. Basın bizlerin aynasıdır, doğruları objektif bir şekilde halka duyuruyorsunuz. Bu anlamlı görevi üstlenen bütün basın mensubu arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çeken ve AGC'nin anı defterini de imzalayan Emniyet Müdürü Naci Kuru, daha sonra cemiyet binasından ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 13:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?