5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Emniyette terfi töreni

Ağrı Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden müdür ve sıralı amirler için rütbe takma töreni düzenlendi.


Ağrı Polis Evi'nde düzenlenen rütbe törenine Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru ile Emniyet personelleri katıldılar.
Tören öncesi konuşan Ağrı Emniyet Müdürü Kuru, Ağrı'da görev süresini tamamlayıp başka illere ataması yapılan ve bir üst rütbeye terfi eden teşkilat mensuplarına başarı temennisinde bulundu. Rütbeli personelin astının hal ve hareketlerini kontrol etmekten, kanun, yönetmelik ve tüzüklerin kendisine verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanmaktan çekinmemesini isteyen Kuru "Görevinizi yaparken mahiyetinizdekileri yetiştirmek hal ve hareketlerini takip ve kontrolden sorumlususunuz" dedi.


Daha sonra konuşan Ağrı Valisi Mehmet Çetin, emniyet teşkilatının üstlenmiş olduğu görevin zorlu, fakat son derece şerefli olduğunu söyledi. Her türlü olumsuzluğa rağmen bu görevin onurlu bir şekilde sürdürüleceğini ifade eden Vali Çetin "Kanunların size vermiş olduğu yetkileri kullanırken, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalın. Hukukun üstünlüğüne inanarak kendi öz değerlerinizden kopmayın, çağın teknolojik imkanlarını en üst seviyede kullanın. Halka hizmet etmenin, Hakk'a hizmet etmek kadar kutsal bir görev olduğunu asla unutmayın. Suçla mücadeledeki başarınızın, halka olan ilişkilerinizin yakınlığı ile doğru orantılı olduğunu ve vatandaşımızın devleti sizde gördüğünü her zaman hatırlayın" dedi.
Daha sonra bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensuplarına düzenlenen törenle rütbeleri takdim edilirken tayinleri çıkanlara da plaket verildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 15:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?