7
Mayıs
2024
Salı
AĞRI

Emniyet'ten asayiş uygulaması

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, vatandaşların huzur ve refahının sağlanması için asayiş uygulamalarına ağırlık verdiklerini ve son günlerde artan hırsızlık olaylarına karşı da bazı bölgelerde gece saat 01.00'e kadar çalışma yaptıklarını kaydetti. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, halkın daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Şehir merkezinde asayiş uygulamalarını artırdıklarını kaydeden Durmuşlar, başta trafik olmak üzere birçok alanda değişik uygulamalar yaptıklarını bildirdi. Durmuşlar, "Yaptığımız kontroller tamamen vatandaşın huzur ve refahının sağlanmasına yönelik çalışmalardır. 

Şehirde başta trafik olmak üzere birçok alanda uygulamalarımız bundan böyle de devam edecektir. Özellikle okullar açıldığında, kente gelecek olan öğretmen ve öğrencilerin huzur içinde görev yapmalarına imkan sağlayacak olan emniyet uygulamalarını büyük titizlikle yürütüyoruz. Vatandaşla kurduğumuz dialog neticesinde onları rahatsız etmeden güvenlik önlemlerini arttıracağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2006 Cumartesi 15:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?