4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Emniyetten öğrencilere kitap

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından Çukurçayır Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap hediye edildi.

Okulu ziyaret eden Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Okul Müdürü Esra Keleş'ten bilgiler alıp sınıflara geçerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere 250 adet kitap hediye eden Durmuşlar, amaçlarının eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu ifade ederek "Ağrı'da eğitim seviyesinin yükselmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Köylerde bulunan dar gelirli öğrencilerin eğitime katkılarının bulunması için sık sık köy okullarını ziyaret edip, öğrencilerle sohbetler ediyoruz. Hem öğrencilerle emniyet teşkilatı arasındaki sıcaklığı yakalıyoruz, hem de bütün imkanlarımızı kullanarak bundan sonrada öğrencilerimizin yanında olacağız" dedi.

Yapılan ziyarete katılan Köy Muhtarı Erol Kılıç, Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu gezi ve incelemelere, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yetkililerin gelmemesini kınadığını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dobra IP: 78.160.179.xxx Tarih : 24.11.2008 21:16:30

Öncelikle annemiz babamız olan eli öpülesice öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyorum. Böylesi güzel incelemelerin öğrencilerin motivasyonu açısından önemli olacağını düşünüyorum, ama bu bitek Emniyet Müdürünün yapmasıyla olmaz, İl Milli eğitim Müdürü artık o koltuğu ve içinde bulunduğu ortamı bırakıp müdür olduğunu hatırlamalı... Müdürüm artık koltuğunu ve alacağın tazminatları düşünme müdürlük yapta bizde bi MÜDÜRÜMÜZ olduğunu hatırlarız...