4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Engelliler hünerlerini sergiledi

Ağrı'da özel ve resmi okullar tarafından ortaklaşa hazırlanan 'Eğitim Her Engeli Aşar' konulu program renkli görüntülere sahne oldu.

Engelli çocukların tüm hünerlerini sergilediği programda izleyenler bazen gülerken bazen de duygusal anlar yaşadılar.
Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde Günışığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, İMKB Gazi İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı, 75 Yıl İlköğretim Okulu tarafından 'Engelliler Haftası' nedeni ile ortaklaşa hazırlanan program engellilerin şovuna dönüştü. Sahnede tüm becerilerini ortaya koymaya çalışan engelli öğrenciler izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Giydikleri kıyafetlerle ilgi odağı olan engelliler, yaptıkları semah gösterisi ile salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldular.

Masum tavırları ile dönmekte zorlanan engelli çocuklar yine de yılmayarak gösterilerini sonuna kadar devam ettirdiler. Daha sonra sahneye çıkan halterci engelliler salondaki duygusal havayı eğlenceli dakikalara bıraktı. Hareketleri ve dansları ile izleyenlere hoş dakikalar yaşatan engelli çocuklar izleyenlerden tam puan aldılar. Program okunan şiirler ve ponpon kızların şovu ile son buldu. Program sonunda engelli öğrenciler tarafından Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in eşi Nezihe Çetin'e desteklerinden dolayı çiçek verildi.


Programa, Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in eşi Nezihe Çetin, Ağrı Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Beyazoğlu, okul müdürleri, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 12:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?