5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Erat, esnafının sorunlarını dinledi

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, Ağrı Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek burada çalışan esnafın sorunların dinledi.

Sabah saatlerinde sanayi sitesine gelen ATSO Başkanı Mehmet Erat ve ekibi burada bulunan bir kahvehanede esnaflara hitap ederek sanayi esnafının sorunlarının farkında olduğunu belirtti.

Önümüzdeki günlerde Ankara'ya giderek bazı görüşmelerde bulunacağını bu nedenle bu toplantıyı düzenlediğini ifade eden Erat " Bölgemizde maalesef sanayi olarak hizmet noktasında çok eksikleri olan bir sanayi sitemiz var.

Bende sanayici olduğum için sanayicilerin bu memlekette ustalık yapan çıraklık yapan esnaflarımız şu an mağdur durumdadırlar. Esnafımızın sorun ve sıkıntıları gerçekten çok büyüktür. Çözüm noktasının ne olacağını biz esnafımızla beraber çözme noktasını araştırıp bulmamız gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından esnafların sıkıntılarını dinleyen ve açıklamalar yapan Mehmet Erat daha sonra sanayi sitesini gezerek esnafların iş yerlerini ziyaret etti. Erat ve ekibi daha sonra Ağrı Sanayi Sitesi'nden ayrıldı.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 14:36:23
Güncelleme :22 Nisan 2009 Çarşamba 15:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ISYANKAR SANAYICI SINAN IP: 85.99.179.xxx Tarih : 22.04.2009 16:30:43

MERHABA   SEVGILI  OKURLAR   BEN  AGRI  SANAYI  SIN DE  BIR  ESNAFIM   BUNLAR   BU  SANAYI  GELDIGI  ZAMAN  DEMI  YORLARMI   NE   OLACAK  BURANIN  HALI  BIZ  NIYE   HIC   CALISMI  YORUZ  DEMI  YORLARMI   ALLAH  ASKINA BASKA  LARININ   MEMLEKETINE  BAKI  YORSUNUZ  BIRDE  AGRI NIN  SANAYI SINE  BAKIN  YA  CALMAK   KOLYDIR   YAPMAK   ZORDUR  YAZIKLAR  OLSUN   SANA  DA   BELEDIYE  BASKANI  NA  DA BU  MEVSIM  DE   CAMURDA  GECILMEZ  1  BILE MEDINIZ  2  AY  SONRA  DA   TOZUN  DAN  GECILMEZ   YAZIKLAR  OLSUN  SIZLERE    YAPA MI  YORSUNUZ  NEDIYE  CIKI  YORSUNUZ  ORAYA   GIDIN  EVINIZ  DE  OTURUN  KARDESIM   ALLAH TAN   KORKUN  BIRAZ   ALLAH  RIZASI  ICIN