4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ertuğrul Babatonguz Taşlıçay’da

Eğitim Hak Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Eğitim Hak Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar ile bir süre görüştükten sonra memurlarla sohbet ederek sorunlarla ilgili bilgi aldı.

Eğitim Hak Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz, Eğitim Hak Sen'in hizmetli ve memur kadrosunda bulunan çalışanlara bakış açısını, onların hak ve hukukunun gözetilmesinde üzerlerine düşen sorumluluğun neler olduğunu ifade etti. Eğitim çalışanlarının bir bütün olduğunu, hizmetli, memur ve yardımcı hizmetler kadrosunda çalışan personelin sorunlarına yabancı kalınamayacağını, aynı ortamda, aynı havanın teneffüs edildiğini belirten Babatonguz, hizmetli ve memurlarımızın özlük hakları, çalışma şartları, sosyal ve ekonomik durumları konusunda acilen reform sayılabilecek düzeyde düzenlemenin yapılması gerektiğini vurguladı.

Şube Başkanı Babatonguz, hizmetli ve memurların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, Eğitim Hak Sen'in ülke genelinde hizmetli ve memurlarımızın meselelerinin çözümü adına büyük bir çalışma başlattığını, bütün Eğitim Hak Sen Şubelerinin şu günlerde hizmetli ve memurların sorunlarını, öneri ve taleplerini rapor haline getirerek genel merkeze göndereceklerini belirtti.

Recep ÇİRİK / KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 16:32:12
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 16:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem günhan IP: 88.230.103.xxx Tarih : 4.09.2008 13:58:06

yani ertuğrul babatonguz bula bula taşlıçayda çetin karabulutumu buldun diyer adıyla saygı deyer adil dayıyı helal olsun varya sen onu bulduysan demekki sizinde işinizde boş size destek verilmez çetin kardeş sende milleti kullanmayı iyi beceriyon helal sana EDİL dayımın oğlu kim tutar seni yürü