2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Evi yanan aileye ev sözü

KAYMAKAMDAN EVİ YANAN AİLEYE EV SÖZÜ

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Aşağı Toklu köyünde evleri yanan Aldemir ailesini ziyaret ederek destek sözü verdi.

Aldemir ailesinin evi, 6 yaşındaki çocuklarının sobayla oynaması sonucu 5 gün önce çıkan yangınla tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Evlerindeki bütün eşyaları yanan ve komşularına sığınan 3 çocuklu aileyi ziyaret eden Kaymakam Ateş, "Bu ailemizin talihsiz bir kaza sonucu evi ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamayacak duruma gelmiş. Kar yağışı ve yolların kapanması nedeniyle aynı gün gelememiştik. Fakat köy muhtarımızla görüşerek ailemizin geçici barınmasını sağlamış ve ihtiyaçlarını karşılamıştık. Bugün Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü acil ihtiyaçlar nedeniyle giyim ve gıda yardımında bulundu. Önümüzdeki günlerde yeniden yardımda bulunacağız. Bu arada eşyalarının bazılarının temini için de çalışmalarımız sürüyor. Aileye barınma yardımında da bulunacağız. Çünkü ailenin maddi durumu iyi değil" dedi.

Eşi çalışmak için İstanbul'a giden ve çıkan yangın nedeniyle çaresiz kalan anne Semiha Aldemir ise çıkan yangın sonucu hiç bir eşyalarının kalmadığını kaydetti. Aldemir, "Elbiselerimiz, yataklarımız, her şeyimiz yandı, Jandarma ve itfaiye zamanında müdahale ederek çocuklarımı kurtardılar. Şimdi komşularımızın yardımlarıyla ayakta duruyoruz. Sağolsun Kaymakamımız köye gelerek bizlere giyim ve gıda yardımında bulundu, gerekli incelemeyi yaptı. Allah devletimize zeval vermesin" şeklinde konuştu.

KAYMAKAMDAN EVİ YANAN AİLEYE EV SÖZÜ
KAYMAKAMDAN EVİ YANAN AİLEYE EV SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 18:15:04
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 19:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?