2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Felç hayatını kararttı

ANİDEN GEÇİRDİĞİ FELÇ HAYATINI KARARTTI

Ağrı'da geçirdiği havale sonrası felç olan ve eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalan 16 yaşındaki genç kız hayata küstü.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde, bir yıl öncesine kadar eğitim ve öğretimine devam eden ve oldukça başarılı bir öğrenci olan Leyla Özmen'in (16) hayatı, geçirdiği havale sonucu karardı. Ağrı ve Erzurum'daki hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen Leyla felç olmaktan kurtulamadı. Ayaklarını ve ellerini kullanamayan Leyla, konuşma yeteneğini de kaybetti. Okulu bırakmak zorunda kalan Leyla, yatağa bağımlı hale gelince adeta yaşama küstü. Kızının okulunu çok sevdiğini, eğitimini sürdüremediği için çok

üzüldüğünü belirten anne Makbule Özmen, tedavi için gereken maddi imkanlara da sahip olmadıklarını söyleyerek, "7 çocuğumla birlikte yaşam mücadelesi veriyorum. Bu zor şartlarda Leyla'nın felç olması bizlerin de hayatını kararttı. Felç olduğu için her gün altını değiştiriyorum. Çocuk bezi alacak paramız bile yok. Her gün bizlere ulaşacak bir yardım eli bekliyoruz. Leyla okula döneceği günlerin hayalini kuruyor. Umarım bu hayalimiz bir gün gerçek olur" dedi.

ANİDEN GEÇİRDİĞİ FELÇ HAYATINI KARARTTI
ANİDEN GEÇİRDİĞİ FELÇ HAYATINI KARARTTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 11:49:02
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 12:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?