5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Film gibi kaçış planı!

Koca dayağından bıkan Ağrılı kadının canını kurtarmak için yaptığı plan şaşırttı.15 yıldır dayak yiyen kadın, 3 ay kesilen hayvaların kanını biriktirdi. Kurt parçaladı senaryosu yazdı.

Ağrı’nın Eleşkirt Cihanbeyli Köyünde kurtların kaçırdığı iddia edilen kadın, 4 gün sonra babasının evinde bulundu.

Koca dayağından bıkan S.A. canını kurtarmak için ilginç bir plan uyguladı. 15 yıldır eşinden şiddet gören S.A. yaklaşık 3 ay boyunca kestiği kümes hayvanlarının kanını biriktirdi. Kaçacağı gün biriktirdiği kanı yere ve elbiselerinin üzerine dökerek, planını uygulamaya başladı. Elbiselerini parçalayıp evin bahçesinde çeşitli yerlere bıraktı. Saçından bir parça kopararak onu da elbise parçalarının yanına bırakarak, kurt saldırısına uğramış izlenimi yaratmaya çalıştı.

Olayın duyulmasından sonra inceleme başlatan jandarmaya komando ekipleri de arama tarama faaliyetleri kapsamında destek verdi. Eğitimli köpeklerle 4 gün boyunca bölgede arama yapan komando ekipleri, S.A’yı babasının evinde gizlenmiş olarak buldu.

S.A., ilk sorgusunda 15 yıldır eşinden gördüğü şiddet nedeniyle böyle bir yola başvurduğunu söylerken, ifadesi alınmak üzere Eleşkirt’e götürüldü

 

...
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2012 Salı 18:06:30
Güncelleme :12 Ocak 2012 Perşembe 09:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?