4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

'Fırçalar Çantada Dişler Yolunda'

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Anabilim Dalı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Türksel Dülgergil tarafından yürütülen 'Fırçalar Çantada Dişler Yolunda' kampanyası kapsamında Ağrı ve Patnos ilçesinde 8 bin öğrencinin diş taramasından geçirileceği belirtildi. 

Ağrı Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından desteklenen kampanyanın Ağrı ayağına, 100 Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda başlandı. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Anabilim Dalı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Türksel Dülgergil ve 3 doktorun katıldığı kampanyada, okulda bulunan yaklaşık 300 öğrenci diş taramasından geçirildi. Konu hakkında bilgiler veren Sağlık Müdürü M. Ali Bilgili, bu yıl içerisinde il merkezinde 3 bin Patnos ilçesinde ise 5 bin öğrenciyi diş taramasından geçireceklerini belirtti. Bilgili "Hedefimiz önümüzdeki yıl il merkezi ve ilçelerde bulunan bütün öğrencilerimizi diş taramasından geçirtmektir. Müdürlüğümüz olarak bu konuya büyük bir önem vermekteyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yol yemez IP: 78.186.70.xxx Tarih : 17.10.2008 12:43:08

Bütün işler bitti zaten bir kaldı dişlerimiz..Ya İngilizcede bir söz vardır special life...Türkçesi özel hayat ya bırakın bu işleri....Bir şehiri modern yapmaya uğraşıyorsunuz ama imkansız olacaktır....Öncelikle olan zihini değiştirin...Sonra dişe bakarsınız..