2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Gaziden Başkan'a anlamlı hediye

AĞRILI GAZİDEN BAŞKAN ARSLAN’A ANLAMLI HEDİYE

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ramazan Bayramı nedeniyle fakir vatandaşların evlerini tek tek dolaşarak bayramlarını kutladı. Bir gazinin yaptığı sürpriz Başkan Arslan’ı ve yanındakileri oldukça şaşırttı.

Ramazan ayı nedeni ile fakir vatandaşlara yapılan gıda malzemelerini kendi elleri ile dağıtan Başkan Arslan, onların evlerine giderek bayramlarını kutladı. Beraberindeki yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte gezisini sürdüren Başkan Arslan, Alpaslan Mahallesi’nde bulunan Kuzey Irak Gazisi Bayram Haykır’ı evinde ziyaret etti. Haykır’ın ailesi tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Arslan, bir süre sohbet ettikten sonra kalkmak için müsaade istedi. Bu sırada Başkan Arslan’a bir hediye vermek istediğini belirten Bayram Haykır, içeride oturanların meraklı bakışları içersinde odaya giderek Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı ile geri döndü. Kendisine uzatılan hediye karşısında oldukça şaşıran Başkan Arslan, Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek başına koydu. Çok anlamlı bir hediye aldığını belirten Başkan Arslan, “Beni çok mutlu ettiniz. Bizler sizlerin her zaman hizmetkarıyız. Bu mübarek ay ve günde güzel ve anlamlı bir hediye oldu” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Arslan’a övgüler yağdıran Bayram Haykır, “Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Size gönül sevgimi ancak bu şekilde anlatmak istedim. Bizim her şeyimiz oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Bir süre burada Bayram Haykır ve ailesi ile sohbet eden Başkan Hasan Arslan, birçok mahallede evleri ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

AĞRILI GAZİDEN BAŞKAN ARSLAN’A ANLAMLI HEDİYE
AĞRILI GAZİDEN BAŞKAN ARSLAN’A ANLAMLI HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 17:43:01
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 17:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?