5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Gelinlik asarken akıma kapıldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, sergilemek için iş yerinin ikinci katından dışarıya gelinlik asmak isteyen bir vatandaş cereyana kapılarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yüksel Çakmur Caddesi üzerinde iş yeri bulunan Deniz Güzelaydır, sattığı gelinlikleri sergilemek istedi.

Bunun için iş yerinin ikinci katına çıkan Güzelaydın, gelinliklere asmaya çalışırken üzerindeki demir askılıklar yakından geçen elektrik hattına çarpınca cereyana kapıldı. Ağır yaralanan ve Patnos Devlet Hastanesi'nde kaldırılan iş yeri sahibi, ilk müdahalenin ardından Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada Erzurum'a sevk edilen hasta ile birlikte ambulansa binmek isteyen yakınları ile nöbetçi doktorlar ve araç şoförü arasında gerginlik yaşandı. Olaya müdahale eden polislerin hasta yakınlarını güçlükle aşağıya indirmesinin ardından ambulans Erzurum'a hareket etti.

Olayla ilgili bilgi veren kardeşi Murat Güzelaydın, "Abimin en büyük korkusu yükseklik korkusuydu. Bugüne kadar hiçbir zaman dükkanımızın ikinci katına çıkmamıştı. Sabah işe geç geldiğimizden kendisi gelinlikleri iş yerinin ikinci katından asmaya çalışırken üsten geçen elektrik tellerini görmemişti. Elektrik tellerine elindeki demir askılıkla temas ettiren abim iş yerinin ikinci katından düşerken ayakları, kolları ve vücudunda birçok yanık oluşmuş" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 17:14:01
Güncelleme :21 Eylül 2009 Pazartesi 17:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?