4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Gençler ile iftar yemeği

Diyadin Gençlerbirliği Yönetimi, Diyadin Mangal Vadisinde iftar yemeği verdi. Yemeğe Federasyonumuz adına Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol il temsilcisi Fuat Erdem katıldı.

Yemekte Diyadin Kaymakamı Mustafa Koç, Emniyet Müdürü, Tedaş Personeli, Banka Müdürleri, Teknik heyet ve futbolcularda hazır bulundular. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Hanifi Polater , Diyadin Kaymakamına desteklerinden dolayı teşkkür etti. Hafta sonu oynanacka karşılaşmada diyadine yakışır bir galibyet alarak döneceklerini belirten Polater, " Kaymakamımıza desteği için teşkkür ediyorum. Azarbaycandan bir iş adamımızın malzeme desteği sağlaması, ekonomik olarak bizi rahatlattı. Bu yıl Diyadine yakışır bir futbol oynayarak, Playoff a kalmak istiyoruz. " dedi.

Yemeği fırsat bile iki üniversiteli genç Diyadin Kaymakamına Üniversiteyi kazandıklarını ve burs istediklerini belirttiler. Kaymakam bu istek üzerine gençlere burs sözü verdi. Diyadinde iki takımada ellerinden gelen desteği esirgemeyeceklerini söyleyen Koyu Beşiktaşlı olan Kaymakamın tek temennisi haftasonu oynanacak maçtaTrabzonsporu yenmek oldu.

Yemekten Sonra kaplıcalarda şifalı sularda çay içilmeye gidildi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 17:07:29
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 18:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?