3
Mayıs
2024
Cuma
AĞRI

Gönüllü veliler öğrencilerle bayramlaştı

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde gönüllü veliler öğrencilerle bayramlaştılar.

1. Mekanize Piyade Tuğay Komutanlığı Subay Gazinosu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Nurullah Çakır, Tuğgeneral Bülent Dağsalı, gönüllü veliler, öğrenciler, Mehmetçik Dersaneleri’nde ÖSS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Rütbeli askeri personellerden oluşan gönüllü veliler öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtırken, öğrenciler ise gönüllü velileri ile törene katılanların bayramını kutladılar.

Törende bir konuşma yapan Tuğgeneral Dağsalı, son günlerde yapılan terörist saldırılar sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini söyleyerek saldırıların en büyük sebebinin cehalet olduğunu belirtti.

Öğrencilerin okuyarak bu tür oyunlara gelmemelerini de isteyen Tuğgeneral Dağsalı, "Gençler bizim geleceğimizin karanlık olmasını istemiyorsanız mutlaka okuyun. Aydın demokratik, laik ve dimdik ayakta olan Türkiye Cumhuriyeti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kuruldu. Bunu korumak elbette sizin göreviniz olacaktır" dedi.

Öğrencilere verilen hediyelerin ardından Kaymakam Çakır, Tuğgeneral Dağsalı ve İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Avcı taziyeleri bulunan evleri gezerek ailelere çeşitli hediyeler verip başsağlığında bulundular.

SIDDIK SÖYLER-AĞRI (İHA)
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2003 Çarşamba 00:00:14
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:47:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?