4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Halk isyanlarda

Ağrı’nın en işlek caddelerinden biri olan Eski Van Caddesi'nin seyyar satıcılar işgali ederken, vatandaşlar ve araç sahipleri seyyar satıcılara isyan etti. 

Son günlerde gerek cadde ortasını, gerekse kaldırımları işgal eden seyyar satıcıların buraları pazar yeri olarak kullanılması tepki ile karşılandı. 

Caddelerin bir kısmının seyyar satıcıların işgali altında olduğunu belirten vatandaşlar, seyyar satıcılar çürük meyve ve sebzeleri cadde ortasına atıyor. Belediye zabıta ekiplerinin buna müdahale etmesi gerektiğini belirttiler. Hüseyin Batıbey ve Çetin Gündüz isimli vatandaşlar, çarşı içinin geçinmez bir hal aldığını belirttiler. 

Zabıta ekibi yokmuş gibi şehrin en işlek caddesinin çok kötü durumda olduğunu belirten vatandaşlar, caddeye bir ç eki düzen verilmesi gerektiğini söylediler. Vatandaşlar," Eski Van Caddesi şehrin en işlek caddelerinden bir tanesidir. Araçlar, yayalar ve seyyar satıcıları bunların hepsi bir caddeyi kullanıyor. 

Caddeyi seyyar satıcılar işgal ettiği için vatandaşlar yol ortasında yürüyor. Araçlar ise vatandaşın arkasında korna çalıp yol istiyor, ama yayanın geçeceği kaldırım yok. Bazen yol yüzünden yayalar ve sürüceler arasında tatsız olaylar yaşanıyor. Belediye zabıta ekipleri göreve çağırıyoruz. " şeklinde konuştular.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 19:35:21
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 12:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilyaspelit IP: 78.160.159.xxx Tarih : 15.11.2008 21:20:43

yahu biraz insaf be yeter artık ağrı bugüne kadar neler çekti belediye başkanı yok mu sadece yiyici bunlar başbakanın gelmesine birkaç gün kala neden se belediye başkanı ağrının cadde ve sokaklarını temizletiyor lanet olsun o ve onun gibilere ağrı bu sefer uyanacak inşallah inşallah bu sefer ak parti oy alamayacak ağrı halkının uyanması dileğiyle