5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Hamur Başkanı'na tebrik

Ağrı'nın Hamur İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, ikince defa belediye başkanlığı görevine seçilen İsmet Aslan'ı ziyaret edip tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında İsmet Aslan'ın yerel seçimlerde halkın tercihi ile yeniden belediye başkanlığı görevine getirildiğini belirten Kaymakam Cengizhan Yılmaz, yöni dönemde de başarılar diledi. Yılmaz "Bundan sonraki işiniz, yarım bıraktığınız hizmetlere devam etmek olacaktır. Muhakkak Hamur için bir çok yeni projeleriniz vardır. Kalan hizmetlerinize de yeniden devam edeceksiniz. Ben sizin 5 yıl süre ile Hamur için en iyi şekilde çalıştığınıza inanıyorum. Ayrıca ilçemiz seçim sürecinde güzel bir demokrasi şöleni yaşandı. Bu şöleni yaşatan tüm halkımızı kutluyorum" açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı İsmet Aslan da yaptığı açıklamada, kendisini kutlamak için ziyarete gelen Kaymakam Cengizhan Yılmaz'a teşekkür ederek "Yaklaşık iki yıl içersinde sayın kaymakamımızla çok uyumlu bir şekilde birlikte çalıştık. Hamur için imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmaya gayret ettik. Bu nedenle Hamur halkı adına kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yerel yöneticilerin seçildikten sonra tüm şehrin belediye başkanı olduğunu, 'Halka Hizmet Hakka Hizmettir' düsturuyla çalışmalara kaldıkları yerden devama edeceğini belirten Başkan Aslan "Beni tekrar bu göreve layık gören tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Artık ben parti rozetimi çıkardım ve tüm Hamur'un belediye başkanı olarak partili partisiz tüm halkımıza hizmet etmeye hazırım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 16:31:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?