4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Hamur halıları ilgi odağı oldu

Hamur İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Durak, yaptıkları ipek halıların Bölgesel Halk Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim Fuarı'nda ilgi odağı olduğunu belirtti.

Tokat'ta gerçekleştirilen bölgesel fuarla ilgili değerlendirme yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Durak, yaptıkları halıların büyük beğeni topladığını ifade etti. Fuarın her yıl düzenli olarak Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Durak "Bu yılki fuara İstanbul, Kırklareli, Siirt, Batman, Tunceli, Gaziantep, Ağrı ve Adana illeri ile bu şehirlerin ilçelerinde bulunan halk eğitim merkezleri ve mesleki liseler katıldı. 3 gün açık kalan fuarda Hamur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda yapılan ipek halılar herkesin ilgi odağı oldu. İtinalı bir çalışma sonucunda yapılan ipek halılarımızın hepsi birer şaheser niteliğindedir" dedi.

İpek halılar sayesinde ilçenin de tanıtımını yaptıklarını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Durak, ayrıca Tokat ilinde kaldıkları sürede görevlilerin ve vatandaşların gösterdikleri misafirperverlik örneğini hiçbir zaman unutmayacaklarını da belirtti.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 19:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?