4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Hamur'da 'Cumhuriyet Koşusu'

Ağrı'nın Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile öğrenciler arasında 'Cumhuriyet Koşusu' düzenlendi.

Hamur Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) başlayan yarışma Hükümet Konağı önünde sona erdi. 6 kategoride düzenlenen yarışlarda öğrenciler dereceye girmek için birbirleri ile kıyasıya mücadele etti.

Yarışma sonunda ilköğretim 1. kademe 600 metre kız öğrenciler dalında, Rümeysa Kamik, 800 metre erkek öğrenciler dalında, Muhammed Direk, II. kademe bin metre kız öğrenciler dalında Kemaliye Yetişir, bin 200 metre erkek öğrenciler dalında İhsan Selçuk, ortaöğretim bin 200 metre kız öğrenciler dalında Gözde Öpüş, bin 500 erkekler dalında ise Abdullah Genç birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında verileceği açıklandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yıldırım, kutlamalar çerçevesinde ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasında Cumhuriyet konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları da düzenlediklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?