5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Hamur'da meyve fidanı dağıtıldı

Ağrı'nın Hamur İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü tarafından, maddi durumu iyi olmayan 2 bin aileye meyve fidanı dağıtıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, merkez ve köylerde ikamet eden, maddi durumu iyi olmayan ailelere meyve fidanı dağıttıklarını söyledi. Hamur'un yeşile hasret bir ilçe olduğunu anlatan Yılmaz, daha güzel bir çevre için böyle bir organizasyona gerek duyduklarını ifade etti.

Dağıttıkları meyve fidanlarının dikimini de takip ettiklerini dile getiren Yılmaz "İlçede verimli toprakların büyük bir kısmına ağaç dikilmemiş. Bazı kısımlara dikilen ağaçlar ise hep kavak ve söğüt. Biz de hem çevreyi yeşile bürümek için hem de vatandaşlarımıza bir getirisi olsun diye maddi durumu iyi olmayan 2 bin aileye meyve fidanı dağıttık. Dağıttığımız fidanlar elma, kiraz, vişne ve ayva gibi bölgede rahatça yetişebilen meyvelerdir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yüksel SERİN IP: 88.232.23.xxx Tarih : 21.04.2009 17:02:15

Proje güzel. İnşallah amacına ulaşır. Öyle güzel topraklarda var ki fidanlara hasret. Hadi bakalım. Gelecek daha nice güzel projelelere. Teşekkürler.