4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Hamur'da şiir dinletisi

Ağrı'da Hamur ilçesinde görevli öğretmenler tarafından bir şiir dinletisi programı düzenlendi. 

Ağrı Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün çok amaçlı salonundan düzenlenen programa İl Valisi Mehmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, Taşlıçay Kaymakamı M. Şamil Horasanlı, Hamur Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Hamur ilçesinde görev yapan öğretmenler okudukları 17 şiirle konuklarına hoşça vakit geçirttiler. Program sonrasında sahneye davet edilen Vali Mehmet Çetin'e öğretmenler tarafından çiçek takdim edildi. 

Verilen çiçek için öğretmenlere teşekkür eden Vali Çetin "Böyle bir geceyi yaşattığınız için asıl çiçek sizin hakkınız. Bu topraklarda doğarak hayat bulmuş, bu coğrafya insanının sevinçlerini, kederlerini ve umutlarını mısralara taşımış şairlerimizin şiirlerini çok güzel bir şekilde sergilenmesi bir kültür hizmetidir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 14:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selinay çelik IP: 88.229.142.xxx Tarih : 20.11.2008 17:16:56

bence bu kızılay yardımları çok önemli.ama bazı arkadşlarımız yardım etmiyor.ben 5. sınıf öğrencisiyim.kızılay yardım zarfı geli,nce içine genellikle fazla bir miktarda para koyuyorum.hadi arkadaşlar gelin sizde kızılaya yardım edin.ya siz o yardıma muhtaç olan insanlardan biri olsaydın....