5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Hanifi Gökçek Ağrı’da

Eğitim, Öğretim ve Bilim Çalışanları Hak Sendikası (Eğitim Hak Sen) Genel Başkanı Hanifi Gökçek, Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (Hak Sen) İl Temsilcisi Ertuğrul Babatonguz’u ziyaret etti.

Hak Sen Ağrı İl Temsilcisi Ertuğrul Babatonguz tarafından Karşılanan Eğitim Hak Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek Ağrı’da sendika alanındaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Burada Hak Sen, Sağlık Haksen, Eğitim Hak Sen Ağrı İl Temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelen Gökçek, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Ağrı Valiliği ziyaret ederek memurlarla sohbet etti. Ardından Ağrı’ya bağlı Ozanlar YİBO’ya geçerek Okul Müdürü Nurettin Sözlü tarafından karşılandı. Eğitim Haksen Genel Gökçek, Okul Müdürü Nurettin Sözlü ile bir süre görüştükten sonra memurlarla sohbetti.

Eğitim Hak Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek,”13 yaşındaki Gülten Efe’nin okuması için ailesini ikna eden Okul Müdürü Nurettin Sözlü haberlerini okudum. Hak Sen Ağrı İl Temsilcisi Ertuğrul Babatonguz’u arayarak bilgi aldım. Sadece Gülten Efe değil maddi imkansızlıktan okula gitmeyen çocuklarımız için köy köy gezerek okula kazandırdığını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Öncelikle çocuklarımızı okumaları için gösterdiği çaba ve gayretler için Okul Müdürü Nurettin Sözlü ve Müdür Yardımcılarına teşekkür ederim. Çocuklarımızın okumaları için elimizde gelen yapmaya hazırız “dedi.

Ziyaretten memnuiyetini dile getiren Okul Müdürü Nurettin Sözlü,” geleceğimizin aynası olan çocuklarımızın okumaları için Müdür Yardımcıları birlikte yaz tatili süresince köyleri gezerek çocuklarını çeşitli gerekçelerle okula göndermeyen aileleri ikna etmek için çalışma yürütüyoruz. Ağrı’ya bağlı köylerde, “Annem, babam göndermiyor”, “Kalacak yerimiz yok” ve “Maddi durumumuz elvermiyor” gibi gerekçelerle okula kaydını yaptıramayan öğrencilerin aileleri ile görüşüp ailelere “Öğrencimizin velisi biz olacağız, bu öğrenciyi bize verin, her türlü masrafını biz karşılayacağız” taahhüdünde bulunuyoruz. Öğrencilerin kaydını yapıyoruz.”dedi.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 15:17:46
Güncelleme :20 Ağustos 2009 Perşembe 16:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?