5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Hayvan kesimleri EBK'da yapılacak

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı'da bundan sonra kasaplık hayvan kesimlerinin tamamının Ağrı Et ve Balık Kurumu'nda (EBK) yapılacağını açıkladı.


Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile birlikte Et ve Balık Kurumu'nu ziyaret eden Başkan Arslan, burada yetkililerden bilgiler aldı.

Ağrı Belediyesi olarak bünyelerinde hizmet gösteren Mezbahane Müdürlüğü'nü kapatarak EBK'da kendi ekipleri kontrolünde hayvan kesimlerinin yapılacağını belirten Başkan Arslan "Bundan böyle kasaplık hayvan kesimleri tek elden EBK'da yapılacaktır.

Burada bizim ekiplerimiz de görev yapacaktır. Böylelikle vatandaşlarımızın daha rahat edeceğini düşünüyoruz" dedi. Beraberindeki ekiple birlikte burada öğlen yemeği yiyen Başkan Arslan daha sonra Et ve Balık Kurumu'ndan ayrıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 21:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup atakan cakırgöz IP: 78.171.19.xxx Tarih : 7.10.2009 02:01:49

ben bu dunyada kesım yapmakdayım ama bu ınsanlar nıye havyanlar işkence cekdırek kesıyolar bunu anlamış dıyılım sayın başkan bende calışmak ıstıyorum ben şuan calışmıyorum bılgınızın olmasını ısterım sayın başkan benı işe alırmısınız rıca etzem  ne olur cok ıhdıyaşım var