5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

İl Genel Meclisi toplandı

Ağrı İl Genel Meclisi, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantısını Ağrı Valisi Mehmet Çetin başkanlığında yaptı.

İl Özel İdaresi binasında düzenlenen toplantıda meclis üyeleri birbirleri ile tanışırlarken, gündemdeki konular değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ağrı Valisi Mehmet Çetin, il genel meclisi üyelerini seçilmelerinden dolayı kutlayarak başladı. İl Genel Meclisi'nin önemine vurgu yapan Vali Çetin "Bizim hizmet ağımız yerel yönetimlere nazaran daha geniş. Biz de bu genişliğin sorumluluğunun bilincinde olarak hizmet yapmaya çalışıyoruz. Hiç kimseye ayrım yapmadan hizmet etmek zorundayız. Çünkü Türk insanı en iyi hizmete layıktır" dedi.

İl Özel İdaresi'nin, geçen dönemde hizmetlerde devrim sayılabilecek adımlar atıldığını ifade eden Vali Çetin, "Yerelleşme uzun yıllar dünyanın gündeminde olan bir olgudur. Sorunların yerinde ve yerindeki kuruluşlar eliyle çözülmesi, kalkınmanın yerinde başlatılıp orada sürdürülmesi ekseninde il özel idarelerimize de önemli misyonlar yüklendi, yeni görevler verildi. Farklı siyasi partilerden gelmiş olsak da buradaki amaç birdir. Ağrının gelişmesidir, daha da ileriye gitmesidir. Tüm arkadaşların aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum. Memleketimize daha iyi hizmet edebilme noktasında beraber düşünüp beraber karar vereceğiz. Ben tüm arkadaşlarımızın yeni dönemde başarılı hizmetler yapacaklarına inanıyorum, kendilerine muvaffakiyetler diliyorum, Ağrımızın da bu hizmetlerden iyi şekilde yararlanacağını düşünüyorum. Oturumunuzun Ağrımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İl Genel Meclisi toplantısı Vali Çetin'in konuşmasının ardından yeni meclis üyeleriyle tanışılması ve gündemdeki maddelerin görüşülmesiyle son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?